Ullmaxsäsongen är nu igång och vi ser fram emot en härlig höst och vinter!

Vi har uppdaterat vår kollektion med nya produkter och fortsatt förbättra vårt koncept för att göra det så enkelt som möjligt för er att sälja Ullmax och tjäna pengar till just er verksamhet.

Med start i september åker vi som vanligt ut på kick-off och träffar er. Vi visar upp höstens nyheter i sortimentet och går igenom det som är bra att veta inför er försäljning. Anmälan gör ni på länken nedan!

https://kickoff.ullmax.se/

Underställ, Strumpor & Mössor för hela familjen

Det närmar sig säsongsstart! Vi har uppdaterat vår kollektion med nya produkter, uppdaterade färger och nya material. Hösten och vinterns nya katalog kan du redan nu bläddra igenom på länken nedan. I slutet av augusti har vi alla nyheter på plats!

https://issuu.com/ullmax/docs/ullmax_produktkatalog_2020-2021_se

Du har väl inte missat att vi förutom Ullmax har ett nytt sätt att tjäna pengar på till föreningen, laget eller klassen? Konceptet EVERYDAY by Ullmax är ett något mindre sortiment med prisvärda produkter som alla i familjen använder – Varje dag!

EVERYDAY by Ullmax:
Lättsålt – Sälj det alla behöver
Prisvärt – Alla pack kostar 150 kr
Bra förtjänst – Ni behåller 30% av allt ni säljer
Enkel hantering för kontaktpersonen – Leveransen är alltid sorterad per säljare
Produkterna är tillverkade i skön bomull och har en klassisk design. Nedan ser ni ett urval av produkterna, klicka in i katalogen för att se hela sortimentet!