Så här fungerar det – 3 enkla steg!

Det är enkelt och tryggt att sälja med Ullmax. Vi hjälper till från start till mål.

1

Registrera er

Börja med att utse en kontaktperson. Tillsammans tar vi fram det bästa upplägget för just er. Fundera på vad ni behöver pengarna till, hur mycket ni vill tjäna och hur snabbt ni vill nå ert mål. En tydlig målsättning ger bättre resultat.

2

Börja sälj

Nu är ni redo att börja sälja. Med hjälp av vår katalog och visningsväska är det enkelt att börja ta beställningar. Säljarna registrerar sig via hemsidan och sedan är ni igång. Ni kan såklart hantera allt direkt i mobilen.

Enklast är det att börja sälja till människor i er närhet som släkt, vänner, skolkompisar, arbetskamrater och grannar som kan vara intresserade av prisvärda funktionskläder.

Som ett komplement till den vanliga försäljningen erbjuder vi även försäljning via er egen webshop. Förtjänsten här är 15% och det enda ni behöver göra är att sprida länken.

Efter avslutad försäljningsperiod sammanställer kontaktpersonen gruppens alla beställningar och skickar enkelt in dem till Ullmax via hemsidan.

3

Räkna ihop vinsten

Leveransen kommer sedan till kontaktpersonen inom 2-5 arbetsdagar. Om ni sålt för 15 000 kr eller mer får ni dessutom leveransen fraktfritt och packad per säljare så att det är enkelt att dela ut den till gruppens alla medlemmar.

Ni levererar sedan produkterna till era kunder och tar betalt. Vinsten behåller ni direkt och resterande betalar ni via faktura.

Enkelt, snabbt och lättsålt